Wednesday, March 23, 2011

TRAFALGAR SQUARE

Setelah hampir setahun tak menjenguk ke blog aku ni,akhirnya pada hari ni terasa nak masukkan N3 baru sebagai sambungan cerita setahun yang lalu...ini semua gara-gara FB punya penangan...
pejabat Tourism Malaysia(yang ada bendera Malaysia tu)...mesti sewa mahal kat kawasan ni....
kalau ke London tapi tak ke Trafalgar Square ni macam tak datang la kiranya...terletak di tengah kota London... tak jauh dari Trafalgar Square ni ada sebuah restoran Malaysia...Jom Makan namanya...

9 comments:

marie said...

hah..akhirnye..muncul jugak sambungan cite ke London ni..baru aje cakap2 dgn Ishan, apasalah lama saya awak tak update blog...rupa-rupanye gara2 FB ye..

harap2 blog ni akan diteruskan ye sbb banyak info menarik terutama kalau bab makan (I like)..heh!heh!

welcome back ye

adie-ishmael said...

marie=hahaha...insya Allah...terima kasih atas sokongan...

Anonymous said...

happie bday...wah best lah blog u..(farahwahida)

Shah said...

Tempat wajib org Melayu singgah kalau ke London. Musim panas hari tu saya ke UK lagi sempat pergi makan kat restoran yg sama, punyalah ramai orang kat kawasan berdekatan... rupa2nya ada premiere Harry Potter pada petang tu.

Tak ada cerita makan2 lagi ke?

Semoga saudara sejahtera hendaknya.

PINATBATE said...

Selamat kembali menulis!

PINATBATE said...

Selamat kembali menulis!

Anonymous said...

The last and final type are White South Sea Pearls, which source from regions of Australia
and are considered to be the priciest and some of the most
valuable in the world. Tahiti, the largest island, serves as the group's center of commerce, and not as a pearl growing mecca. Akoya pearl necklaces have then on become symbols for beauty and elegance and one of the most popular pearls the world over.

My page :: jewelry

Anonymous said...

Hello. And Bye.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)