Wednesday, September 10, 2008

HADIAH HARIJADI UNTUK AKU

Tahun ni aku menyambut birthday yang ke 37 pada 14 Ogos lalu...alhamdulillah,Allah Taala masih panjangkan umurku walaupun ada juga kawan2 yang sebaya yg dah pergi dulu.Walaupun dah tua tua cenggini,pada 14 Ogos itu hari ada la juga dapat hadiah.Setelah 14 Ogos berlalu agak lama,rupa2nya ada lagi hadiah harijadi untuk aku...hmm...aku Leo la...bukan aquarius...hehehe.salah pilih ler tuh...dari anak-anak penakan@keponakan(Indon))@anak saudara aku,Sarah Emily Suhaimi dan Syarmin Elise Suhaimi.Depa lambat bagi hadiah harijadi aku sebab terpaksa kumpul duit belanja sekolah untuk beli hadiah kat aku...terharunya aku!

12 comments:

Beruang Madu said...

Tu dia... berharganya hadiah tu dari orang yg susah sanggup bersusah payah membeli hadiah... hmmmm memang membacanya pun rasa terharu lah... maaf Ismardi, takder hadiah untuk you... nanti kalau ke KL kita bagi hadiah tu yer...

Zuer said...

ala...bestnya dapat anak buah mcm nie...so sweet. !!!..harap2 biler anak buah zuer besar nanti dia beli hadiah tuk birhday zuer plak !!!...Amin

Aleeza Zaily said...

Nak hadiah dari aku datanglah KL! kekekeke dah tua nko yea...

DarcyDiaries said...

Happy Belataed Birthday! Sorry lambat wish.
Yeah...it's much more valuable kalau dpt from a person (or a group of individuals) yang bersusah payah carik hadiah!

P/S; Esok birthday sapa eh? Heheheh

nazzman ibrahim said...

oh dah 37 rupanya i ingatkan baru 17 tahun huhuhu bagus kalau sedar dah tua insaf2 lah yerrr petirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

adie-ishmael said...

BMadu=yup,terharu...nnt i pi kl i amik ek hadiah tu.
Zuer=Amin...anak buah zuer tu mesti ganas mcm zuer juga kan... hehehe...ganas lagi!
aleeza zaily=nak yg havoc... mana ada tua,i rasa muda jer...
Darcydiaries=hepi birthday to u...
Nazz=Hey!!!mana ada tua lagi!!! 37 tu kira muda sangat2 lagi tau...73 baru lah tua...hehehe... matilah Nazz yg dah berumur 71,dekat dah nak masuk 73 tu...

PUTUBAMBU said...

hmm...bagusnya anak2 menakan.. ingat gak birthday pak menakan depa ni..

takpe..nanti pak menakan kasi duit raya byk sikit..ekekke..

lawo gelas tu... very the budak2's style..! hehehe...

nazzman ibrahim said...

antara saya ngan abg bear rasanya abg bear [paling tu ops dia 93 sya baru 73 hahaha
ya ampunnnnnn abg bear

adie-ishmael said...

putu=gelas tu memang lawo putu,sesuai sgt la dengan aku yg lebih muda dari anak2 menakan aku tu...hehehe.matilah tak sedar diri...

nazzman ibrahim said...

awak mmg tak pernah sedar diri hahaha larikkkkkkkkkkkk

Anonymous said...

Laaa.......madi. hang nampak muda lagi. Tak sangka dah 37 thn. Hepi bday

adie-ishmael said...

anonymous=ya ka??? aku dah banyak kali dengar ayat tu sampai cemuih dah....hehehe..mati lah kekwat!!!