Tuesday, September 9, 2008

PERTANDINGAN RATU KERETA PART II

sambungan dari entry sebelum ni...korang zoomkan untuk nampak dengan lebih jelas...
banyaknya cermin...segala isi perut,jantung,limpa,peparu,hati,pedal,pankreas,hempedu kereta ni...bumbung dia ada lubang la,boleh jengoi amik angin!!!...kereta murah jer...tp bila dah dimake up,havoc...!!!orang pun macam tu la juga...hehehewow!ekzos dia leh keluar api la!!!la,tangan sapa pula tu...kacau jer lakereta mini pun tak mau mengalah nihhh!!!
sasa and macho nya dia nie... tp sasa and macho lagi kereta kancil dia...hehehe... jom kita tengok...Dalam banyak-banyak kereta,kereta brother macho ni juga aku suka!!!hahaha!!!Teringat citer Sutun 1&2...Bro ni pinjam dari dia kot bawa mai bertanding!!! Kau tak pitam ker Zuer????!!! Moral of da story:dun judge da book by its cover...


ilalliqak...

14 comments:

小喬 said...

so cool!! i like it~

axim said...

i like the first one!!yang kaler biru yang ada tangan kat depan tuh..haha

Catz said...

mak oiii...
pinkkkk...dgn rambu ramba segala...
tak susah ke nak menten nih..ke lepas pertandingan derang buka semula..hias2 deco nih utk bertanding je ke apa ni??
isk..aku pon la tetiba teringan cerita sutun..hiks...hiks..
kereta pink..kihkihkihkkkk..

adie-ishmael said...

axim=actly abang suka kereta putih yg no pndaftaran dia TV tu...lawa...

catz=yg rambu ramba tu hiasan jer kot...dia org ni gigih,mesti la pandai menten...pink calor,warna kesukaan Nazz tuh!!hehehe.Jgn marah ar,batal pahala posa!

Zuer said...

seram kan ....ada tangan keluar dari kereta...nampak ganas...harus letak ni kat kereta zuer..biar org takut nak dekat...

nazzman ibrahim said...

hanjs carut org

adie-ishmael said...

zuer=semenjak dua menjak ni asyik sebut perkataan ganas jer...ada apa-apa ker?!!!hehehe

nazz=no la...bukan hanjs carut orang,tapi i yang carut u...hehehe!

PUTUBAMBU said...

kah..kah..kah..!!
tak tahan aku gelak baca entry ni..

mula2 seronok tgk kete2 tu... wow..! sanggup depa perabis duit nak cantikkan kete depa yek.

peh tu bila scroll bawah..tgk kete abg. macho tu..akakkaa..!! kelakor sungguh.. fanatik mickey mouse & kaler pink betul dia tu yek..
hilang segal kemachoannya..! hehehehe...

betullah.. don't judge a book by its cover....ngehnngehh..

adie-ishmael said...

catz=diulangai yer...pink adalah color kesukaan Nazz juga!!!Matilah aku kena simbah asid color pink bila jumpa dia...

adie-ishmael said...

oops!!!putu la bukan catz...tersasul di bulan puasa!

nazzman ibrahim said...

i tak simbah asid kat u
i akan potong 18 badan u tu

Beruang Madu said...

hahahaha ganas ganas nya keta tu... tu dia... macho nya bang tu tapi alahai bang pink ker?? hmmm bolehlah... apa apa jerrr apa motif wat lagu tu?? punah kemachoan mu abang oiii

Zuer said...

pitam? maner ada nak pitam, makhruh...pitam bulan posa nie !!

adie-ishmael said...

BMadu=tu la...dulu lagi dah bagi tau,macho di luar tak beerti macho di dalam.Ahaks,kalo abng macho tu baca aku kena saman rm6juta